logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Zuid-Holland // Teambuilding Leiden
Bedrijfsuitje Leiden

Teambuilding Leiden

Teambuidling voor een all-in prijs

De leukste Teambuilding in de historische sleutelstad Leiden.

Teambuilding in Leiden! Leiden was in de Gouden Eeuw met rijkdom en universiteit één van de belangrijkste steden van Nederland. De authentieke Leidenaar leeft in de fraaie historische binnenstad al eeuwen samen met de gezellige student. De beroemdste Leidenaar, Rembrandt, zou nu in de sfeervolle straten en stegen nog altijd zijn weg vinden en tegelijk nog veel ontdekken. Leiden is een stad om te ontdekken met een teambuilding.

Uitjes en Eten maakt in Leiden van alles mogelijk. Wij zijn de specialist als het gaat om Leidse teambuilding programma's. Op ontdekkingstocht in teamverband door de historische steegjes en straatjes en een heerlijk etentje in het centrum. Wij kennen de Leidse sleutelstad en de omgeving zeer goed. In onze teambuilding kunt u genieten van alles wat Leiden typisch Leiden maakt. De Uitjes en Eten arrangementen zijn altijd met eten en drinken en voor een all-in prijs.

Plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken staan centraal in onze programma's. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk bedrijfsuitje een succes wordt.

Een selectie van onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes:Wie is de rat?

Wie is de rat? Teambuilding

Het teambuilding programma Wie is de Rat is een ludiek teamspel in Leiden. Hoe listig is de Rat. Lukt het de rat om ongemerkt zijn team te laten verliezen. Teambuilding list, bedrog en een heerlijk 3 gangen menu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch spel; boeiend tot het eind

Escape in the City Teambuilding

Een hilarisch teambuilding programma personeelsuitje of groepsuitje waarbij het hele team geketend met handboeien door Leiden op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag Teambuilding

Het teambuilding programma DinerSlag is een strijdlustig dinerspel, waarbij vele spannende en leuke spelen worden afgewisseld met heerlijk eten en drinken. Het dinerspel waarbij diverse teams strijden om de DinerSlag Bokaal.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert bedrijfsuitjes en groepsuitjes door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Apeldoorn, groepsuitjes in Breda, teamuitjes in , of afdelingsuitjes in Zwolle.

Bedrijfsuitje Zuid-Holland

Bedrijfsuitje Leiden

Uitjes en Eten maakt in Leiden van alles mogelijk. Wij zijn de specialist als het gaat om Leidense uitjes. Op ontdekkingstocht met uw team langs hofjes, de trendy terrassen en een heerlijk etentje in het centrum.

Bedrijfsuitje Delft

Bedrijfsuitje in Delft! Uitjes en eten nodigt u graag uit in deze historische en prachtige kaasstad.. Uitjes en Eten is hét adres voor uw bedrijfsuitje in Delft. Tijdens onze bedrijfsuitjes wordt in teamverband het Waagplein, de prachtige grachten en nog veel meer ontdekt.

Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Bedrijfsuitje in Hoek van Holland! In Hoek van Holland bepalen kunst, cultuur en cultuurhistorie de elementen de sfeer van het dorp. Hier vind je op één plek strand, zee en duinen, gecombineerd met prachtige oude bossen. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht! Dordrecht is een bezoek meer dan waard. Proef in teamverband de geschiedenis van de vele historische panden met het intact gebleven stratenpatroon en bekijk de fantastische Zuiderzee haven. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.