logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Zuid-Holland // teambuilding Dordrecht
Bedrijfsuitje Dordrecht

Teambuilding Dordrecht

Teambuilding voor een all-in prijs

Teambuilding in Dordrecht! Dordrecht, Hollands 1e stad met stadsrechten in 1220. De historische stad ligt verscholen tussen machtige rivieren. Dordrecht heeft in Holland lang een belangrijke rol gespeeld op het gebied van politiek, religie en handel. Het rijke verleden is in de ruim 1000 monumenten die Dordrecht telt goed terug te vinden, vooral in het historisch havengebied. Dordrecht is de plaats voor uw teambuilding uitje!

Uitjes en Eten is hét adres voor uw teambuilding in oud Dordrecht. Tijdens vele van onze teambuilding activiteiten wordt in teamverband de Grote Kerk, de Groothoofdspoort, de voorname huizen langs de Groenmarkt en Wijnstraat en nog veel meer ontdekt. Uitjes en Eten teambuilding arrangementen zijn altijd met eten en drinken en voor een all-in prijs.

Plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken staan centraal in onze programma's. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk teambuilding bedrijfsuitje een succes wordt.

Een selectie van onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes:


Wie is de rat?

Wie is de rat? Teambuilding

Het teambuilding programma Wie is de Rat is een ludiek teamspel in Dordrecht. Hoe listig is de Rat. Lukt het de rat om ongemerkt zijn team te laten verliezen. Teambuilding list, bedrog en een heerlijk 3 gangen menu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Hilarisch spel; boeiend tot het eind

Escape in the City Teambuilding

Een hilarisch teambuilding programma waarbij het hele team geketend met handboeien door Dordrecht op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag Teambuilding

Het teambuilding programma DinerSlag is een strijdlustig dinerspel, waarbij vele spannende en leuke spelen worden afgewisseld met heerlijk eten en drinken. Het dinerspel waarbij diverse teams strijden om de DinerSlag Bokaal.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert bedrijfsuitjes en groepsuitjes door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Amsterdam, groepsuitjes in Utrecht, teamuitjes in Den Haag of afdelingsuitje in Breda.

Bedrijfsuitje Zuid-Holland

Bedrijfsuitje Leiden

Uitjes en Eten maakt in Leiden van alles mogelijk. Wij zijn de specialist als het gaat om Leidense uitjes. Op ontdekkingstocht met uw team langs hofjes, de trendy terrassen en een heerlijk etentje in het centrum.

Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje in Dordrecht! Uitjes en eten nodigt u graag uit in deze historische en prachtige kaasstad.. Uitjes en Eten is hét adres voor uw bedrijfsuitje in Dordrecht. Tijdens onze bedrijfsuitjes wordt in teamverband het Waagplein, de prachtige grachten en nog veel meer ontdekt.

Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Bedrijfsuitje in Hoek van Holland! In Hoek van Holland bepalen kunst, cultuur en cultuurhistorie de elementen de sfeer van het dorp. Hier vind je op één plek strand, zee en duinen, gecombineerd met prachtige oude bossen. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht! Dordrecht is een bezoek meer dan waard. Proef in teamverband de geschiedenis van de vele historische panden met het intact gebleven stratenpatroon en bekijk de fantastische Zuiderzee haven. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.