logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Zuid-Holland // Personeelsuitje Delft
Bedrijfsuitje Delft

Personeelsuitje Delft

Personeelsuitje voor een all-in prijs

Personeelsuitje in Delft ! Uitjes en Eten nodigt u graag uit in deze oude Koninklijke stad. Stad van Delfts blauw, Vermeer, de Nieuwe Kerk en natuurlijk Oranje. Stad waar cultuur en historie prachtig bewaard is gebleven. Maar ook stad van winkelen, uitgaan, romantisch overnachten, gezellige terrassen en heerlijk eten en drinken. De stad voor personeelsuitjes.

Uitjes en Eten is hét adres voor uw personeelsuitje in Delft. Tijdens onze personeelsuitjes wordt in teamverband De Delftse Markt, de prachtige grachten, het Prinsenhof en nog veel meer ontdekt. Uitjes en Eten arrangementen zijn altijd met eten en drinken en voor een all-in prijs.

Plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken staan centraal in onze programma's. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk personeelsuitje een succes wordt.

Een selectie van onze personeelsuitjes:


Bikken en Klikken

Bikken en Klikken

Leukste stads ontdekkings teamspel en heerlijk te eten en drinken.

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch spel; boeiend tot het eind

Escape in the City

Een hilarisch personeelsuitje of groepsuitje waarbij het hele team geketend met handboeien door Delft op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Stadsontdekkingstocht waarbij de Rat zorgt voor spanning, list en bedrog.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
het Weerwolven Diner

Weerwolven Diner

Spannend Dinerspel waarbij de weerwolven de burgers verslinden en de burgers de weerwolven verbranden, natuurlijk onderbroken door heerlijk eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

Super cool nieuw uitje met mega bal door de stad.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

Het dinerspel met muziek, film, doe, denk en plezieropdrachten is een combinatie van samenwerken, tactisch inzicht, geluk hebben en slim zijn.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert bedrijfsuitjes en groepsuitjes door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Amsterdam, groepsuitjes in Utrecht, teamuitjes in Den Haag of afdelingsuitje in Delft.

Bedrijfsuitje Zuid-Holland

Bedrijfsuitje Leiden

Uitjes en Eten maakt in Leiden van alles mogelijk. Wij zijn de specialist als het gaat om Leidense uitjes. Op ontdekkingstocht met uw team langs hofjes, de trendy terrassen en een heerlijk etentje in het centrum.

Bedrijfsuitje Delft

Bedrijfsuitje in Delft! Uitjes en eten nodigt u graag uit in deze historische en prachtige kaasstad.. Uitjes en Eten is hét adres voor uw bedrijfsuitje in Delft. Tijdens onze bedrijfsuitjes wordt in teamverband het Waagplein, de prachtige grachten en nog veel meer ontdekt.

Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Bedrijfsuitje in Hoek van Holland! In Hoek van Holland bepalen kunst, cultuur en cultuurhistorie de elementen de sfeer van het dorp. Hier vind je op één plek strand, zee en duinen, gecombineerd met prachtige oude bossen. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht! Dordrecht is een bezoek meer dan waard. Proef in teamverband de geschiedenis van de vele historische panden met het intact gebleven stratenpatroon en bekijk de fantastische Zuiderzee haven. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.