logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Zuid-Holland // bedrijfsuitje Delft
Bedrijfsuitje Delft

Bedrijfsuitje in Delft

Bedrijfsuitje voor een all-in prijs

Delftse uitjes worden georganiseerd door Uitjes en Eten. De stad van Delfts blauw, Oranje en Vermeer. De Prinsenstad Delft. Maar ook stad van winkelen, uitgaan, gezellige terrassen, Bourgondisch eten en drinken en romantisch overnachten.

Delft biedt veel mogelijkheden voor een perfect en onvergetelijk bedrijfsuitje of groepsuitje. Een uitje in Delft en verplaats je in het verleden van deze historische stad. De geschiedenis wordt in de stad niet vergeten, maar gekoesterd in prachtige historische gebouwen, parken en musea.

In het centrum Delft heeft Uitjes en Eten diverse activiteiten in combinatie met eten en drinken. Uitjes en Eten verzorgt de gehele dag voor u en uw collega´s. U hoeft u nergens zorgen om te maken!

Wij van Uitjes en Eten organiseren vele unieke bedrijfsuitjes waarbij plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken centraal staan. Onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat ook jullie bedrijfsuitje een succes wordt.

Hieronder een selectie van onze Delftse bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Voor meer bedrijfsuitjes in Delft klikt u hier.


Levend Stratego in Delft

Levend Stratego

Levend Stratego is een zinderend stadsspel waarbij je als team samenwerkt en op zoek gaat naar de vlag van de tegenstander. Met Levend Stratego ontdekt u prachtige plekjes in de Delftse stad door middel van vele doe- en denkactiviteiten. Het spel eindigt met winnaars en verliezers, maar nooit in mineur.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
GPS tocht Delft

GPS tocht / Puzzeltocht

Gedurende een GPS tocht nemen de diverse teams het tegen elkaar op met behulp van een GPS en digitale camera. Tijdens de GPS puzzeltocht zult u diverse verrassende opdrachten op moeten lossen in Delft. Tijdens de route zullen jullie ook lekker eten en drinken in verschillende restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Delft. Tijdens dit groepsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch spel; boeiend tot het eind

Escape in the City

Een hilarisch bedrijfsuitje of groepsuitje waarbij het hele team geketend met handboeien door Delft op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig bedrijfsuitje. Er is namelijk niemand die weet wie de Rat is. Hoe listig is de ze Rat en lukt het hem om zijn team te laten verliezen. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend bedrijfsuitje of groepsuitje in Delft. Weerwolven Dinerspel is een geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is het nieuwe, hilarische en unieke bedrijfsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit bedrijfsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Stad van Delfts blauw, Oranje en Vermeer. Stad van prachtig bewaarde historie en cultuur. Maar ook stad van winkelen, uitgaan, romantisch overnachten, gezellige terrassen en Bourgondisch eten en drinken.

Delft is ontstaan aan een gegraven waterloop, de 'Delf', en heet daar ook naar; delven betekent graven. Op de verhoogde plaats waar deze 'Delf' de kreekwal van het dichtgeslibde riviertje de Gantel kruiste, was, vermoedelijk sinds de 11e eeuw, een grafelijke vroonhof gevestigd. Delft was mede hierdoor een belangrijk marktcentrum, wat nog te zien is aan de omvang van het centrale marktplein.

Op 14 november 1572 neemt Willem van Oranje zijn intrek in het Sint-Agathaklooster of Prinsenhof in Delft. Dit is het begin van een band tussen de Oranjes en Delft die nu nog bestaat. In de loop der eeuwen hebben Oranjes in Delft gewoond, zijn ze hier getrouwd en bijgezet. Niet voor niets krijgt Delft de bijnaam Prinsenstad. De bekendste tekenen hiervan zijn het praalgraf en de grafkelder in de Nieuwe Kerk en het Prinsenhof, waar de Vader des Vaderlands vermoord is. Delft heeft voor ieder wat wils. Van historie en cultuur tot winkelen en uitgaan.

Uitjes en Eten regelt uw bedrijfsuitje op maat in deze prachtige stad. Van het ontvangst tot de afsluiting en van de catering tot het programma.

Uitjes en Eten neemt u graag mee naar deze prachtige stad.

Bedrijfsuitje Zuid-Holland

Bedrijfsuitje Leiden

Uitjes en Eten maakt in Leiden van alles mogelijk. Wij zijn de specialist als het gaat om Leidense uitjes. Op ontdekkingstocht met uw team langs hofjes, de trendy terrassen en een heerlijk etentje in het centrum.

Bedrijfsuitje Delft

Bedrijfsuitje in Delft! Uitjes en eten nodigt u graag uit in deze historische en prachtige kaasstad.. Uitjes en Eten is hét adres voor uw bedrijfsuitje in Delft. Tijdens onze bedrijfsuitjes wordt in teamverband het Waagplein, de prachtige grachten en nog veel meer ontdekt.

Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Bedrijfsuitje in Hoek van Holland! In Hoek van Holland bepalen kunst, cultuur en cultuurhistorie de elementen de sfeer van het dorp. Hier vind je op één plek strand, zee en duinen, gecombineerd met prachtige oude bossen. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht! Dordrecht is een bezoek meer dan waard. Proef in teamverband de geschiedenis van de vele historische panden met het intact gebleven stratenpatroon en bekijk de fantastische Zuiderzee haven. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.